Ιστορικό
" Τελικά το πιο σίγουρο και καλύτερο κέρδος είναι να κερδίζεις από το όφελος των πελατών σου... "

Την δεκαετία του ’70 στηρίζαμε την εξέλιξη στο πιο γερό θεμέλιο του κλάδου, την αξιοπιστία στο αποτέλεσμα. Η εγκαθίδρυση  του ονόματος  στον χώρο των κατασκευών στην κοινωνική συνείδηση ως αξιόπιστο, έμπειρο συνεργάτη ήταν και είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το 2004 ιδρύεται μελετητική κατασκευαστική εταιρία ατομικής μορφής με σκοπό να κεφαλαιοποιήσει την εμπειρία και την δυναμική που αποκτήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Το 2009 ο όγκος των εργασιών καθώς και οι απαιτήσεις του χώρου μας οδήγησε σε επενδύσεις σε  εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπου και ιδρύεται η <<ΘΕΟΔΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ>>

Παράλληλα λόγω των αυξημένων όγκων εργασιών στην προώθηση και διαχείριση ακινήτων ιδρύεται η ΤΕΚΤΩΝ ΕΠΕ με κύρια αρμοδιότητα το χώρο του REAL ESTATE σε εθνικό επίπεδο.

Το 2010 ο όμιλος όπου έχει καταξιωθεί σε εθνικό επίπεδο πραγματοποίησε το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από πάντως τύπου κατασκευές στις διεθνείς αγορές.

Έτσι το 2011 στον όμιλο των εταιριών προστέθηκε ένα νέο μέλος η Theodosis Constructions Sh.P.k με έδρα την Αλβανία .

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και το μεράκι που μας διακρίνει για τις κατασκευές ερχόμαστε να προσφέρουμε και εμείς στον χώρο των κατασκευών, ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες μας από την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής και στατικής μελέτης του έργου, την σύνταξη του οικονομοτεχνικού τεύχους προσφοράς μέχρι την πλήρη κατασκευή <<turn key project>>, εξασφαλίζοντας την ιδανικότερη, οικονομικότερη και γρήγορη δυνατή λύση.

Αυτή η πορεία της εταιρίας μας, μας υποχρεώνει να δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα την αξιοπιστία και το σεβασμό τόσο στις κατασκευές όσο και στον πελάτη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις και προσφέροντας άριστη ποιότητα κατασκευής, φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον εξασφαλίζοντας την εκτίμηση των πελατών.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη κατοικία που επιτυγχάνουμε κατασκευάζοντας έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Όμιλος Επιχειρήσεων

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ
  1. ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δ. ΘΕΟΔΩΣΗΣ (Τμήμα Μελετών)
  2. ΘΕΟΔΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.  (Κατασκευές – Εργολαβίες - Υπεργολαβίες)
  3. ΤΕΚΤΩΝ Ε.Π.Ε. (Διαχείριση Ακινήτων - Προώθηση ακινήτων)
  4. THEODOSIS CONSTRUCTION Sh.P.k.(Κατασκευές – Εργολαβίες - Διαχείριση Έργων)

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α.Τ.Ε.

 
Τελικά το πιο σίγουρο είναι να κερδίζεις από το όφελος των πελατών σου.

Ποιότητα κατασκευής, λειτουργική εφαρμογή, αυστηρή τήρηση χρονικών και οικονομικών περιθωρίων, σας εγγυόμαστε "Σίγουρα" ένα "Τέλειο Αποτέλεσμα" .