Ιστορικό
"Χτίστε τα Ονειρά σας."
  • Τη δεκαετία του 70στηρίζαμε την εξέλιξη στα πιο γέρα θεμέλια του κλάδου, την αξιοπιστία στο αποτέλεσμα. Η εγκαθίδρυση του ονόματος στο χώρο της Πελοποννήσου στην κοινωνική συνείδηση ως αξιόπιστο, έμπειρο συνεργάτη ήταν και είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.
  • Στην αυγή της νέας χιλιετίας επεκταθήκαμε σε νέους τομείς δράσης. Η επένδυση μας σε νέο εξοπλισμό τελευταίες τεχνολογίας μας άνοιξε δρόμους, η αξιοποίηση του εξελιγμένου και έμπειρου προσωπικού μας έδωσε ώθηση. Η επιθετική εξάπλωση του χώρου δραστηριοποίησης ήταν φυσικό επακόλουθο.
  • Από το 2004 ο όμιλος δραστηριοποιείται πλέον σε εθνικό επίπεδο ανταγωνιστικός, αποτελεσματικός, συνεπής, σε κάθε είδους έργο ( οδοποιία, τεχνικό, βιομηχανικά κτίρια, κτιριακά, ξενοδοχειακές μονάδες ).
  • Από το 2010 η εταιρία άνοιξε την πόρτα της σε διεθνούς αγορές. Ευέλικτη και γρήγορη στην αντίληψη των νέων τάσεων και των προσταγών των ημερών μας, εξελισσόμαστε ώστε να είμαστε πάντα αντάξιοι του ονόματος μας.

Με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και το μεράκι που μας διακρίνει για τις κατασκευές ερχόμαστε να προσφέρουμε και εμείς στον χώρο των κατασκευών, ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες μας από την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής και στατικής μελέτης του έργου, την σύνταξη του οικονομοτεχνικού τεύχους προσφοράς μέχρι την πλήρη κατασκευή ?turn key project?, εξασφαλίζοντας την ιδανικότερη, οικονομικότερη και γρήγορη δυνατή λύση.

Αυτή η πορεία της εταιρίας μας, μας υποχρεώνει να δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα την αξιοπιστία και το σεβασμό τόσο στις κατασκευές όσο και στον πελάτη, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις και προφέροντας άριστη ποιότητα κατασκευής, φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον εξασφαλίζοντας την εκτίμηση των πελατών.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη κατοικία που επιτυγχάνουμε κατασκευάζοντας έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α.Τ.Ε.

 
Τελικά το πιο σίγουρο είναι να κερδίζεις από το όφελος των πελατών σου.

Ποιότητα κατασκευής, λειτουργική εφαρμογή, αυστηρή τήρηση χρονικών και οικονομικών περιθωρίων, σας εγγυόμαστε "Σίγουρα" ένα "Τέλειο Αποτέλεσμα" .